Bc Agroslavonija

menu

APLIKACIJA BC AGRONAUT

APLIKACIJA BC AGRONAUT

Bc Agronaut aplikacija koja na brz i jednostavan način pruža podršku farmeru, agronomu i svakom korisniku Bc sjemena u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Kroz funkcionalnosti korisniku omogućava pregled aktualnih informacija iz Bc Instituta.

Za pregled ponude koristi filtere koji korisnika usmjerava ka željenom cilju. Prema geografskoj lokaciji i tipu poljoprivredne proizvodnje svaki korisnik može usporediti kvalitetu i prinos hibrida/sorata kako u zadnjoj godini tako i kroz višegodišnje prosjeke.

Posebna vrijednost aplikacije je i kalkulator norme sjetve „Kulturator“ uz pomoć kojeg korisnik dolazi do svih informacija potrebnih za sjetvu svakog pojedinog hibrida ili sorte iz proizvodnog programa Bc Instituta.

Bc Agronaut omogućava pregled najznačajnijih bolesti, štetnika i korova po pojedinim kulturama kako opisom tako i fotografijama, što predstavlja pomoć u detekciji istih. Za pružanje maksimalne podrške Bc Agronaut omogućava brzi i jednostavan pristup kontaktima unutar Bc Instituta, ali isto tako i prodajnim mjestima na kojima se mogu pronaći BC kreacije.

Bc Agronaut povezuje korisnika sa pružiteljima vremenske prognoze kako bi bili u mogućnosti optimizirati svoje radove na poljoprivrednim površinama.

Aplikacija je dostupna na Google play-u i na iTunes-u.

Fotografije

Dokumenti

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward